1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “LTB UZUN SÜREDİR İÇİNE KAPALI KALDI”
“LTB UZUN SÜREDİR İÇİNE KAPALI KALDI”

“LTB UZUN SÜREDİR İÇİNE KAPALI KALDI”

Harmancı, her iki kuruluşun da bu “anlamlı yolculuğunda” LTB olarak imkanlar elverdiğince yanlarında olacaklarını kaydetti;

A+A-

 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı dün, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ni ziyaret etti.

LTB Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Nüket Gündüz’den çalışmaları, kuruluşları hakkında detaylı bilgi alırken; kurum yöneticileri, kanser hastaları ve yakınlarıyla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, kanserin her şeyden önce ülkenin çok önemli bir sorunu olduğunu ve bu soruna, imkanları elverdiğince iki kuruluşun da çözüm yolları arayarak hastalara yardımcı olduğuna dikkat çekti.

Harmancı, yerel yönetimlerin de sosyal belediyeciliği geliştirmek ve ihtiyaçlı bireylere katkı sağlayabilmek adına üzerine düşen görevleri yapmakla mükellef olduğunu belirterek, ilerleyen zamanlarda var olan işbirliğini geliştirici adımlar atacaklarını söyledi.

“LTB UZUN SÜREDİR İÇİNE KAPALI KALDI”

Harmancı, her iki kuruluşun da bu “anlamlı yolculuğunda” LTB olarak imkanlar elverdiğince yanlarında olacaklarını kaydetti.

LTB’nin çok uzun zamandır kendi içine kapandığını söyleyen Harmancı, LTB’nin kendi iç meseleleri ile boğuşan ama yavaş yavaş yüzünü başka taraflara da çevirerek başka hayatlara da entegre olmak zorunda olan bir kurum olduğunu dile getirdi.

Harmancı, ayrıca işbirliği ile yapılacak olan çalışmalarla insanların dikkatinin daha fazla çekileceği ve bunun, duyarlılığın artırılması yönünde büyük katkı olacağını vurguladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.