1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. LTB YENİ YIL KONSERİ
LTB YENİ YIL KONSERİ

LTB YENİ YIL KONSERİ

Lütfiye Özipek 22 Aralık’ta LTB Halk Konseri’nde sahne alacak

A+A-

LefkoşaTürk Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; LTB 2018 yılına veda ederken ülkemizin başarılı müzisyenlerinden ve “O Ses Türkiye” yarışması birincisi Lütfiye Özipek LTB Halk Konseri düzenliyor. Değişen ve dönüşen Lefkoşa Surlariçi’nde Uray Sokak’taki  Bandabuliya yanında bulunan LTB Otoparkı’nda gerçekleşecek konser halka açık ve ücretsiz olacak. Lütfiye Özipek öncesi saat 20.00’de ise ön performans olarak Oğulcan Başarı sahne alacak.

Engellemeyen Lefkoşa Birimi üyelerine ulaşım hizmeti
Konsere katılmak isteyen Engellemeyen Lefkoşa Birimi üyeleri, 22 85 221 (dahili 1436) numaralı telefonu arayarak ulaşım hizmetinden yararlanabilecekler.

Lefkoşa Gezi Treni Konserde Olacak
Konser günü için Lefkoşa Gezi Treni, Girne Kapısı’ndan düzenleyeceği servisler ile konsere katılmak isteyenleri  17.00-20.00 ücretsiz olarak Uray Sokak’a taşırken, 00.00-01.30 saatleri arasında Uray Sokak’tan Girne Kapısı yönünde hizmet verecek.

Konser sırasında bölgeye kurulacak standlarda ise etkinlik boyunca yiyecek ve içecek satışları yapılacak. 22 Aralık Cumartesi saat 15.00’dan itibaren etkinliktamamlanana kadar Turizm Bakanlığı’nın olduğu alandan itibaren Uray Sokaktrafiğe kapalı olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.