1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB'DE 18 KİŞİ TOPUN AĞZINDA...
LTB'DE 18 KİŞİ TOPUN AĞZINDA...

LTB'DE 18 KİŞİ TOPUN AĞZINDA...

LTB'DE 18 KİŞİ TOPUN AĞZINDA...

A+A-

*İşe gelmeyenlerin ve isimleri ihale yolsuzluğuna karışan aralarında LTB Müdürü Hüseyin Çakır’ın da bulunduğu 18 çalışan disiplin kuruluna verildi.

*LTB Müdür vekili Mehmet Çakmak’ın da yetkilerinin dondurulduğu ve odasında yetkisiz olarak oturmak zorunda bırakıldığı öne sürülüyor 

Lefkoşa Türk Belediyesinde  Mayıs-Haziran ayında 30 günden fazla izinsiz olarak işe gelmeyenler disiplin kuruluna verildi. 18 kişinin disiplin kuruluna verildiği öğrenilirken, disiplin kurulu aldığı bir karar sonrasında  uzun bir süredir LTB müdürlüğü yapan Hüseyin Çakır’ın görevinden 3 ay süreyle el çektirildiği ve hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Asfalt İhallerinde Yolsuzluk
DAÜ Bilirkişi Raporu’na göre bazı asfalt ihalelerinde yolsuzluk yapıldığının ortaya çıktığı, asfaltın eksik kullanılmasına karşın ödemenin tam yapıldığı ve ödemelerde de Hüseyin Çakır’ın imzasının bulunması nedeniyle sorumlu tutulduğu öne sürülüyor.

62 kişi Seçim Yasaklarında İstihdam Edildi

Bu arada yapılan araştırmada 62 kişinin seçim yasaklarında istihdam edildiğinin ortaya çıktığı ve bunlardan 37 kişinin 2010 yılında istihdam edilerek tarih ile intibah tarihleri arasında problem tespit edildiği öğrenildi. LTB yönetiminin karar almak için bu konudaki Sayıştay Raporu’nu beklediği sızan bilgiler arasında bulunuyor.

Müdür vekilinin yetkileri donduruldu

LTB’de bir süredir Müdür vekilliği yapan Mehmet Çakmak’ın da yetkilerinin dondurulduğu ve yetkisiz bırakıldığı öne sürülüyor. LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın müdür istemediği öne sürülürken, Mehmet Çakmak’ın bu konuda büyük moral bozukluğu yaşadığına vurgu yapıldı

Sözcü

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.