1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB'DEN YOL KAPAMA DUYURUSU
LTB'DEN YOL KAPAMA DUYURUSU

LTB'DEN YOL KAPAMA DUYURUSU

Lefkoşa Türk Belediyesinden sürücülere uyarı

A+A-

29 Mayıs

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sürdürdüğü Şht. Ecvet Yusuf Caddesi Altyapı ve Düzenleme projesi kapsamında bugün (29 Mayıs Salı) yol düzenleme çalışması gerçekleştirilecektir.

Çalışmalar nedeniyle bugün akşam saat 18:00’da Okullar Yolu Sokak kavşağından  Şht Sıtkı Hasan Sokak kavşağına kadar olan yol çift taraflı (hem gidiş hem geliş yönünde) araç trafiğine kapalı olacaktır.

Söz konusu güzergahı bu akşam kullanacak sürücülerin ilgili bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

30 Mayıs

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sürdürdüğü  Kemal Aksay Caddesi Altyapı ve Düzenleme projesi kapsamında yarın (30 Mayıs Çarşamba) yol düzenleme çalışması gerçekleştirilecektir.

Çalışmalar nedeniyle yarın akşam saat 18:00’da Park Sokak kavşağından  yeni yapılan çembere (Devpa Süpermarket yanı) kadar olan yol çift taraflı (hem gidiş hem geliş yönünde) araç trafiğine kapalı olacaktır.

Söz konusu güzergahı yarın akşam kullanacak sürücülerin ilgili bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.