1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB’NİN KLASİK MÜZİK GÜNLERİ SONA ERDİ
LTB’NİN KLASİK MÜZİK GÜNLERİ SONA ERDİ

LTB’NİN KLASİK MÜZİK GÜNLERİ SONA ERDİ

Lefkoşa Türk Belediyesi Orkestrası’nın düzenlediği “Klasik Müzik Günleri” sona erdi.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi Orkestrası’nın düzenlediği “Klasik Müzik Günleri” sona erdi.

LTB Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk kez düzenlenen “Klasik Müzik Günleri” 20 Aralık’ta başlamıştı.

Klasik Müzik Günleri çerçevesinde, Lefkoşa Belediye Orkestrası üç konserini Lefkoşa’da, bir konserini Güzelyurt’ta ve en son konserini de Mağusa’da gerçekleştirdi.

Lefkoşa Belediye Orkestrası Konserlerinde solist olarak Çağın Dostel (obua), Ahmet Sönmezler (gitar), Erkan Dağlı (bariton) ve Ahmet Zeyin (bariton) yer aldı.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu belediye bünyesinde faaliyet gösteren Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın yıl içerisinde çok çeşitli faaliyetler düzenlediğini belirterek orkestranın hem halka yönelik konserler verdiğini hem devletin önemli günlerinde ve açılışlarda dinletiler sunduğunu hem de çeşitli sosyal projede yer aldığını kaydetti.

Ülkedeki en kaliteli ve geniş kadroya sahip Belediye Orkestrası’nın son olarak düzenlediği 1,5 aylık “Klasik Müzik Günleri” de yine bu kaliteli müzisyenleri halkla buluşturduğuna dikkat çeken Fellahoğlu, bu güzel sanat etkinliğini müzikseverlere sunan tüm Belediye Orkestrası üyelerine teşekkür etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.