1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lucas Leiva'dan Beşiktaş itirafı
Lucas Leiva'dan Beşiktaş itirafı

Lucas Leiva'dan Beşiktaş itirafı

Lucas Leiva'dan Beşiktaş itirafı

A+A-

Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen ve yoluna Liverpool'da devam eden Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva, açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın orta saha için düşündüğü isimlerin başında gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Liverpool'un Brezilyalı oyuncusu Lucas Leiva'dan itiraf geldi.

Liverpool'un resmi internet sitesine açıklama yapan Lucas Leiva, "Dürüst olmak gerekirse, transfer dönemi çok yoğundu. Son birkaç yıldır her transfer döneminde adımın gitmekle anıldığını düşünüyorum. Tabii ki, yola devam etmeniz gerektiğini düşündüğünüz anlar oluyor ve gitmeye çok yakındım ancak sahip olduğum bir şey var, o da bu kulübe her zaman bağlı olmak" diyerek Beşiktaş'ın kapısından döndüğünü ifade etti.

"Uzun zamandır buradayım ve seçme şansım olsa, her zaman Liverpool'u seçerdim" diyen Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Geleceğiniz belirsiz olduğunda, başka bir çözüm düşünmek zorunda kalabilirsiniz ancak bunun olmamasından dolayı mutluyum ve 8 yıldır yaptığım gibi bu kulüp için mücadele etmek için buradayım" ifadesini kullandı.

Lucas Leiva, "İyi bir sezon geçirmeyi ve Liverpool'u ait olduğu yere taşımayı iple çekiyorum. Tam anlamıyla kendimi adadım. Uzun zamandır buradayım ve gerçekten bu kulübü seviyorum. Şimdi, sadece performansıma ve ve teknik direktör ile teknik heyetin benden istediği şekilde yardım etmeye odaklanmam gerekiyor. Bu sezon, kulüp için önemli bir oyuncu olmayı umut ediyorum" diye konuştu.

Ajansspor

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.