1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. LÜKS OTOMOBİLİ POLİS PARÇALAYACAK!
LÜKS OTOMOBİLİ POLİS PARÇALAYACAK!

LÜKS OTOMOBİLİ POLİS PARÇALAYACAK!

Scotland Yard, sigortasız kullanılırken yakaladığı 300 bin sterlin (yaklaşık 900 bin lira) değerindeki pembe Lamborghini Aventador'u parçalayabileceğini açıkladı.

A+A-

New Scotland Yard'ın dışında polis tarafından üzerine 'Polis tarafından ele geçirilen' yazısı konup teşhir edilen süper otomobil Londra'nın lüks semtlerinden Knightbridge'de Wilton Place sokağında yakalandı. Polis otomobilin sahibini tutuklayıp tutuklamamaya henüz karar vermedi. Lamborghini'nin kaderinin de daha önce polis tarafından yakalanan birçok Ferrari düzeyinde lüks otomobiller gibi parçalanmak olduğu ifade edildi. Bir Metropolitan Polis sözcüsü, Lamborghini'nin Cubo Operasyonu'nda ele geçirilen süper otomobillerden biri olduğunu belirtirken, "Çok çeşit araba yakaladık. Spor arabaları bunların içinde. Birkaç Porshe, BMW X5S ve Ferrari var. Bu arabaların çoğu parçalandı" açıklamasını yaptı. 

Değişik günlerde yapılan Cubo Operasyonunda 656 otomobilin ele geçirildiği ve 135 tutuklama yapıldığı öğrenildi. 2011 yılı Ekim ayından bu yana Cuco Operasyonu'nun parçası olarak soygunlarda, uyuşturucuda ve silah taşıma kullanılen yasadışı 10 bin 318 otomobilin ele geçirildiği belirtildi.

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.