1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAAŞLARLA İLGİLİ YASA TASARASI ONAYLANDI!
MAAŞLARLA İLGİLİ YASA TASARASI ONAYLANDI!

MAAŞLARLA İLGİLİ YASA TASARASI ONAYLANDI!

Yasatasarıları ve kararnameler!

A+A-

 

Kamu çalışanlarının maaş ve özlük hakları ile brüt maaşlara  hayat pahalılığı endeksli artışları öngören kararnameler ile yasa tasarıları Meclis komitesinde onaylandı.

CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür başkanlığında Ersin Tatar, Dr. Mustafa Arabacıoğlu, Armağan Candan,  Kutlu Evren ve Ömer S. Kalyoncu’nun katılımıyla toplanan Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi’nin oyçokluğuyla  onayladığı kararname ve tasarılar şunlar:

“Kamu Görevlileri Yasasının Hayat Pahalılığı Ödeneği Hakkını Düzenleyen 25.Maddesinin Uygulanmasının Durdurulması Hakkında Yasa Gücünde Kararname, Öğretmenler Yasasında Hayat Pahalılığı Ödeneğini Düzenleyen 53.Maddenin Uygulanmasının Durdurulması Hakkında Yasa Gücünde Kararname, Güvenlik Kamu Görevlileri Yasasında Hayat Pahalılığını Düzenleyen 28. Maddenin Uygulanmasının Durdurulması Hakkında Yasa Gücünde Kararname, Atatürk Öğretmen Akademisi Kuruluş Yasasında Hayat Pahalılığı Ödeneği Hakkını Düzenleyen 36. Maddenin Uygulanmasının Durdurulması Hakkında Yasa Gücünde Kararname, Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasasında Hayat Pahalılığı Ödeneği Hakkını Düzenleyen 9. Maddenin Uygulanmasının Durdurulması Hakkında Yasa Gücünde Kararname, Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı (İvedi), Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Öğretmenler (Değişiklik) Yasa Tasarısı (İvedi), Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı, ve Atatürk Öğretmen Akademisi Kuruluş (Değişiklik) Yasa Tasarısı.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.