1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MACİT’İ İHBAR YAKALATTI
MACİT’İ İHBAR YAKALATTI

MACİT’İ İHBAR YAKALATTI

Macit’i ihbar yakalattı

A+A-
Hüseyin ÇİÇEK
 
Gazimağusa’da aldığı bir ihbar ile harekete geçen Narkotik Şube ekipleri Macit Yağmur’un evinde arama yaparak yarım gram ağırlığında bonzai buldu. Polis tarafından gözaltına alınan Macit Yağmur dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis çavuşu Fatih Kaleci, 14 Mayıs 2015 tarihinde aldıkları bir ihbarla zanlı Macit Yağmur’un evine giderek arama yaptıklarını söyledi. Yapılan aramalar sonucunda bir sigara paketi içerisinde yarım gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını aktaran Kaleci, plastik bir şişe içerisinde de uyuşturucu kalıntısı bulduklarını belirtti.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını söyleyen Kaleci, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurndaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.