1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “MAFYA DEĞİLİZ”
“MAFYA DEĞİLİZ”

“MAFYA DEĞİLİZ”

Gazimağusa’daki “Twinz Bar Club” isimli işletmenin sahipleri

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçen cumartesi gecesi “Twinz Bar Club” isimli işyerinin önünde tatsız bir olay yaşandı. Alkolün etkisi ile güvenlik görevlileri ile tartışan bir şahıs, uyarıları dinlemeyip küfürlerine devam edip, güvenlik görevlisine yumruk atınca etkisiz hale getirildi. Olayın internet gazetelerinde, ‘mafya hesaplaşması’ gibi yayınlanmasına isyan eden bar sahipleri Mustafa ve Ozan Choli kardeşler, Diyalog muhabirine olayın iç yüzünü anlattı.

“Kimse hastanelik olmadı”
“Twinz Bar Club” isimli işletmenin sahibi olan ve ‘Twinz kardeşler’ diye de tanınan Mustafa ve Ozan Choli,  dün bazı internet gazetelerinde çıkan haberlerden duydukları üzüntüyü dile getirdi. İnternet gazetelerinde 3 kişinin bar görevlilerince feci şekilde dövülüp hastanelik edildiği yönünde haberler çıktığını ve kendilerinin mafyavari olarak gösterildiğini aktaran Choli kardeşler, olayda kimsenin hastanelik olmadığını sadece bir kişinin güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

“Bu bar benim herkese bedava”
Olayı Diyalog muhabirine aktaran Choli Kardeşler, bara gelen 3 müşterinin bara ücretsiz olarak girmek istediklerini ve kendilerinin de daha önceden tanıdıkları için konu şahısları ücretsiz olarak içeri aldığını söyledi. Ardından bu 3 kişinin bar dışına çıktığını ve içlerinden ismi Abdullah olan şahsın gelen diğer müşterilere “bu bar benim, herkese giriş bedava para ödemeyin” şeklinde konuştuğunu savundu.
Bu şahsın güvenlik görevlileri tarafından uyarıldığını anlatan Choli kardeşler, konu şahsın güvenlik görevlisine küfretmeye başladığını, olaya şahit olan müşterilerin de rahatsız olması üzerine bar önünden uzaklaştırılmaya çalışıldığı esnada bu şahsın güvenlik görevlisine yumruk vurduğunu ve aynı görevli tarafından etkisiz hale getirildiğini söyledi.

“30 aile bu işletmeden ekmek yiyor”
Olayın kesinlikle bir güvenlik görevlisi ve konu şahıs arasında yaşandığını ve söylendiği gibi 3 kişinin asla darp edilmediğini belirten Choli kardeşler, işyerlerinin kötülenmek istediğini iddia ederek, “30 aile bu iş yerinden ekmek yiyor, bizi bilen bilir, 7 aydır faaliyet gösteriyoruz. Mekanımızda bugüne kadar en ufak bir olay dahi yaşanmadı, karalamak bu kadar basit olmamalı” dedi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.