1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAFYA HESAPLAŞMASI...
MAFYA HESAPLAŞMASI...

MAFYA HESAPLAŞMASI...

Mafya hesaplaşmasının polis raporu: 4’ü yaralı 28 tutuklu

A+A-

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, geçen yıl Ali Osman Uçanok’un işyerinde dövülmesiyle ilgili davanın duruşmasının ardından arbede çıktı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi bahçesinde bu sabah arbede yaşandı.

TAK muhabirinin Polis Basın Subaylığı’ndan aldığı bilgiye göre, geçen yıl Ali Osman Uçanok’un işyerinde dövülmesiyle   ilgili davanın duruşmasının ardından arbede çıktı.

Davanın 27 Ağustos’a ertelenmesinin ardından mahkemeden çıkan 4 sanık, bahçede gizlenen Uçanok taraftarı kalabalık bir grubun saldırısına uğradı.

İki grup arasındaki arbede sırasında sanıklardan Özcan Hangün, tarafları ayırmaya çalışan sivil polisin belinden silahını aldı ve diğer polislere doğrulttu. Hangün, etkisiz hale getirilip silah elinden alındı.

Kavga esnasında yaralananlar Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, bu kez başka bir grup bu kişileri darp etti.

Olayla ilgili 4’ü hastanede gözetim altında olmak üzere 28 tutuklu olduğu, polisin aramalara ve geniş çaplı soruşturmaya devam ettiği, bölgedeki kameralar ve görgü tanıklarına başvurulacağı bildirildi.

UÇANOK’UN ÇENE KEMİĞİ, BURNU VE KÖPRÜCÜK KEMİĞİ KIRILMIŞTI

Davaya konu olan ve geçen yıl yaşanan olayda sanıklar Özcan Hangün, Cüneyt Arık, Akif Uygur ve Mustafa Ömer Satıağalar’ın, Ali Osman Uçanok’un işyerini basarak burun, çene ve köprücük kemiğini kırdığı iddia ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.