1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAFYA İŞİ
MAFYA İŞİ

MAFYA İŞİ

Mafya işi

A+A-

Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent, olayın kendilerine karşı bir tehdit olduğunu söyledi ve ekledi
 
Lefkoşa’da Afrika Gazetesi binası girişine torba içerisinde ölü köpek bırakılması olayının yankıları sürüyor.    Polisin olayla ilgili soruşturmayı derinleştirdiği bildirildi.
Gelişmeleri KIBRIS TV’de Hasan Hastürer’in programına telefon aracılığıyla katılarak aktaran Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent, polisin ileri soruşturma çerçevesinde dün, apartman sakinlerinin de ifadesine başvurduğunu aktardı. Levent, olayı bir kez daha “Mafya işi” diye nitelendirdi.

Köpeğe otopsi yapıldı
İlginç bir detaya da dikkat çeken Şener Levent, olayın ilk saatlerinde olay yerindeki ölü köpeği emare olarak almayan polisin, belediye ekiplerinden teslim aldığını, ardından da otopsi yaptırdığını belirtti.
Şener Levent, otopsi raporuna göre, köpeğin sert bir cisimle vurularak öldüğünün belirlendiğini de kaydetti.

“Bu olay, bir mafya işi”
Levent, köpeği bırakan şahsın kamera kayıtlarında belirgin olduğunu ve kimliğinin kolayca tespit edilebileceğini de söyledi.
Söz konusu şahsın yakalanarak sorgulanmasını da isteyen Şener Levent, “Bu şahıs neden böyle bir hareket yaptı? Kendisi mi yoksa bir başkasının isteğiyle mi yaptı? Varsa bunlar kimler? Niye yaptırdılar? Bu soruların aydınlatılması gerekiyor” dedi.
Şener Levent, olayı kendilerine karşı bir tehdit olarak algıladıklarını da ifade ederek, “Daha önce de çok tehditler aldık. Telefonda ‘Sizi köpek gibi vuracağız, geberteceğiz’ denilmişti. Şimdi kapımıza ölü köpek bırakıldı. Bu olay, bir mafya işi… Onların yöntemlerine benziyor” ifadelerini kullandı.
Şener Levent, bu gibi tehditlerin toplumda olağan hale gelmemesi için bu tür olaylara karşı çıkmak gerektiğini de ifade etti.

“Her kesimden olabilir”
Polisin kendisine kimlerden şüphe ettiği yönünde sordular yönelttiğini de aktaran Levent, “Bizim karşı çıkıp kavga ettiğimiz kesimler çok fazla. Bunlar her kesimden olabilir. Polise hangisini sayacağımı bilemedim.    Yayınlarımızdan rahatsız olanlar ve çıkarlarına çomak sokulduğunu düşünenler, onlar da bu gibi hareketlere başvuracaklar” açıklamasını yaptı.

KIBRIS

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.