1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAGANDALAR YAKALANDI!
MAGANDALAR YAKALANDI!

MAGANDALAR YAKALANDI!

Sırra kadem basmışlardı...

A+A-

Lefkoşa’da geçtiğimiz Cuma gecesi bir benzin istasyonunda çalışan dört kişiyi ciddi şekilde darp edip sırra kadem basan saldırganlar yakalandı

Emine UYSAL

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube ekibi, geçtiğimiz hafta Cuma gecesi bir benzin istasyonunda çalışan dört kişiyi ciddi şekilde darp edip sırra kadem basan saldırganları yakaladı.

Polis, altı saldırganı güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek tespit etti ve yaşları 21 ile 23 arasında değişen 6 erkek şahsı gözaltına aldı.

Biri Türkmenistanlı, diğerleri TC vatandaşı olan üniversite öğrencisi 6 zanlı hakkında da soruşturma başlatıldı.

24 Mart'ta 01.45- 02.00 saatleri arasında yaşanan olayda feci şekilde darp edilen dört çalışandan Ali Düzdemir, ölesiye dövüldüğü, yüzü ve vücudundan ciddi darbeler almıştı.

Kendi kendine söylenen çalışan yanlış anlaşılmıştı

Benzin istasyonunda çalışan görevlinin, istasyona gelen bir araca benzin pompasını taktıktan sonra kendi kendine söylenmesinin yanlış anlaşıldığı ve müşterinin saldırısına maruz kaldığı öğrenilmişti.

Saldırıyı, benzin istasyonuna giden iki kişinin başlattığı, ardından dört arkadaşlarının daha istasyona gelerek olayın büyüdüğü bildirilmişti.

Altı saldırganın, benzin istasyonunda görev yapan dört çalışanı dövdüğü olayla ilgili polis soruşturma başlatmıştı.

Olayda feci şekilde dövülen Ali Düzdemir (E-29), Murat Mansuroğlu (E-42), Mehmet Öztürk (E-24) ve Yasin Boğa (E-30) 112 Acil Servis Ambulansıyla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Kıbrıs

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.