1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞAZANIN VİTRİN CAMINA ÇARPTI
MAĞAZANIN VİTRİN CAMINA ÇARPTI

MAĞAZANIN VİTRİN CAMINA ÇARPTI

Başkent Lefkoşa’da dün sabah saatlerinde sürat nedeniyle kontrolden çıkan otomobil,

A+A-

Mehmet KARA

Başkent Lefkoşa’da dün sabah saatlerinde sürat nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, “Yârim Gelinlik”in vitrin camına çarptı. Biri 19 diğeri 20 yaşında olan Nijerya uyruklu iki genç, şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Edinilen bilgilere göre kaza, dün sabah saat 02.10’da Şehit Mustafa Ruso Caddesi’nde meydana geldi.

KIBRIS Medya Grubu Tesisleri önündeki trafik ışıklarından, otobüs terminali istikametine doğru seyreden James Banda (20) yönetimindeki ZMJ 410 plakalı kiralık otomobil, sürat nedeniyle İpekay İş Merkezi’nin karşısında bulunan çemberde sürücüsünün kontrolünden çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, Yârim Gelinlik’in vitrin camına çarptıktan sonra savruldu.

Kiralık otomobilde yolcu olarak bulunan ve kaza sonrasında kısa süreli şok yaşayan Edna S.S Mrema (19), olay yerine çağrılan ambulansla kontrol amaçlı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Sürat başını yaktı

Kazaya tanık olan bir güvenlik görevlisi, kiralık otomobilin süratli olduğunu, direksiyon hakimiyeti kaybedilmesi sonucu aracın Yârim Gelinlik’in vitrin camına çarptığını söyledi.

Kaza yerinde bulunan vatandaşlar ise, büyük bir felaketin eşiğinden dönüldüğünü belirtti. Vatandaşlar, “Kaza gece değil de gündüz olsaydı büyük bir facia yaşanabilirdi” diye konuştu.

Bu arada araç sürücüsü James Banda’nın kız arkadaşını evine bırakmak için yola çıktığı öğrenildi.

Polis ekipleri, kaza mahallinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazalı araç, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çekiciyle kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.