1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞAZAYA GİRİP ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ...
MAĞAZAYA GİRİP ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ...

MAĞAZAYA GİRİP ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ Kİ...

21 yaşında TC vatandaşı genç görevli kadın personele hitaben

A+A-

Müşteri olarak gittiği parfüm satış dükkânında çalışan genç kızdan öpücük isteyen Muzaffer Yıldırım polislik oldu

Lefkoşa’da D.P isimli parfüm dükkânına giden 21 yaşındaki Muzaffer Yıldırım, satış elemanı Ç.Ö isimli 24 yaşındaki genç kıza askıntı olunca kendisini poliste buldu.Ç.Ö’den öpücük isteyen zanlı Yıldırım şikâyet üzerine gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Hakkında teminat talep edilen zanlı, “Bilinçsiz olarak yaptım. Herkesten çok özür dilerim” dedi.

ÇALIŞAN KIZA ASKINTILIK YAPINCA MAHKEMELİK OLDU
Duruşmada 28 Ağustos tarihinde meydana gelen cinsel taciz olayında zanlının müşteri olarak gittiği parfüm dükkânında çalışan Ç.Ö isimli kıza, “Bir öpücük alabilir miyim, bir öpücük ver”şeklinde söz söyleyerek cinsel tacizde bulunduğu açıklandı.Polis, aynı gün gözaltına alınan zanlının gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini, çalışan kıza o sözleri sarf söylediğini itiraf ettiğini söyledi. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını,8 yıldır KKTC’de çalışma izni olarak bulunan zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

CİNSEL TACİZ SUÇUNDAN YARGILANACAK
Mahkeme zanlının bir kefilin 40 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışı çıkış yasağı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına karar verdi. Mahkemeden söz alan zanlı, “Bilinçsiz olarak yaptım. Herkesten çok özür dilerim” dedi.

 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.