1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAGEM MARAŞ’A GENÇLİK MERKEZİ YAPIYOR
MAGEM MARAŞ’A GENÇLİK MERKEZİ YAPIYOR

MAGEM MARAŞ’A GENÇLİK MERKEZİ YAPIYOR

Gazimağusa Belediyesi, ikinci gençlik merkezini Maraş bölgesine yapıyor.

A+A-

KAYALP: “İKİNCİ MAGEM TESİSİ İLE GENÇLERE VERİLEN HİZMET TAM ANLAMIYLA TÜM KENTE YAYILACAK”

Gazimağusa Belediyesi, ikinci gençlik merkezini Maraş bölgesine yapıyor.

Gazimağusa Belediyesinden verilen bilgiye göre, Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM) konseptindeki MAGEM Maraş projesinin ihale süreci başladı.

Proje için gerekli teminat şartlarını yerine getirecek firmalardan 15 Ağustos saat 15:00’a kadar teklif kabul edileceği kaydedilen açıklamada, Maraş’ta yapılacak merkez ile sportif, sanatsal, kültürel ve sosyal alanlarda daha çok gence hizmet verilecek.

Sakarya Bölgesi’ndeki MAGEM Tesisi ile aynı mimari özellikte olacak olan MAGEM Maraş, 20 Temmuz Düğün Salonu’nun olduğu yere yapılacak.

1340 metrekarelik toplam kullanım alanına sahip olacak olan MAGEM Maraş Merkezinde  zemin katta, aktivite mekanları ile idari ofisler, Sanat Atölyesi, bilardo turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek nitelikte Bilardo Salonu; birinci katta 100 kişilik Konferans Salonu, Müzik Odası, Satranç Odası ve Dans Salonu yer alacak. Tesiste ayrıca 700 metrekarelik açık hava toplantı alanı da olacak.

KAYALP

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp yaptığı açıklamada, bugün ikinci MAGEM Tesisi ile gençlere verilen hizmetleri tam anlamıyla tüm kente yayacaklarını söyledi.

En kutsal yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu belirten Kayalp, gençlere enerjilerini doğru alanda harcayabilecekleri temiz bir merkez daha sunacaklarını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.