1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA İÇİN KORKUNÇ SENARYO!
MAĞUSA İÇİN KORKUNÇ SENARYO!

MAĞUSA İÇİN KORKUNÇ SENARYO!

Mağusa için korkunç senaryo!

A+A-

Gazimağusa Gülseren Bölgesi'nde bulunan su arıtma tesisi geçtiğimiz hafta elektriklerin aniden kesilip tekrar gelmesinden dolayı arızalandı.

Gülseren Bölgesi Artıma Tesisi Müdürü Aydın Çelikbaş'tan edinilen bilgiye göre, tesisin elektronik ve hassas olması sebebi ile geçtiğimiz hafta cumartesi gün gerçekleşen elektrik kesintisi tesisin arızalanmasına yol açtı.

Aydın Çelikbaş, günlük kapasitesi 7000 m3 olan artıma tesisinin, arıza dolayısı ile şu an da saatte sadece 80 m3 arıtma yapabildiğini, Gazimağusa Belediyesi’ne günlük 4600 m3 taahhütleri olduğunu ancak son bir haftadır sadece saatte 80 m3 su verebildikleri belirtti.

Arızanın Kıb-Tek’in sürekli olarak elektrik kesmesinden ve elektrik voltajının devamlı yükselip  alçalmasından kaynaklandığını dile getiren Çelikbaş, defalarca Kıb-Tek’e elektriğin kesileceğini kendilerine bildirmeleri için yazılı müracaat yaptıklarını ancak Kıb-Tek’in bu konu ile ilgilenmediğini dile getirdi.

Gazimağusa Belediyesi ile su arıtma tesisinin herhangi bir ücret konusunda sıkıntılarının olmadığını ve Gazimağusa Belediyesi’nin çektiği suyun bedelini firmaya düzenli olarak ödediğini de vurgulayan Çelikbaş, kendilerinin hiçbir açıklama ve ikaz yapmadan elektriği kesen KIB-TEK’den yana sıkıntılı olduklarını, vatandaşın da susuz kalarak mağdur olduğunu sözlerine ekledi.

MHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum