1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA'DA DİREKSİYON HAKİMİYETİNDEN ÇIKAN ARAÇ...
MAĞUSA'DA DİREKSİYON HAKİMİYETİNDEN ÇIKAN ARAÇ...

MAĞUSA'DA DİREKSİYON HAKİMİYETİNDEN ÇIKAN ARAÇ...

Mağusa'da direksiyon hakimiyetinden çıkan araç...

A+A-

Ahmet İLICTAÇ

Gazimağusa Devlet Hastanesi Çevre Yolu'nda, dün sabah, iki otomobilin yüz yüze çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 37 yaşındaki Fatma Yıldırım ve 60 yaşındaki Salih Özüşen hafif yaralandı. Her iki kazazede de ambulansla kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Görenlerin, büyük korku yaşadığı trafik kazası, dün saat 10.30'da, Gazimağusa Hastanesi Çevre Yolu 'nda meydana geldi.

37 yaşındaki Fatma Yıldırım yönetimindeki MU 738 plakalı araç, devlet hastanesinden Mağusa istikametine seyrettiği sırada, kontrolden çıkarak önce bankete düştü, daha sonra da yolun sağına geçti. Sağ şeride geçen araç, bu sırada devlet hastanesine doğru seyreden 60 yaşındaki Salih Özüşen'in yönetimindeki JJ 349 plakalı otomobile çarptı.

Yüz yüze çarpışan her iki aracın da şoförü, ambulansla, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları iyi olan kazazedeler bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Kaza ile ilgili olarak polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.