1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA'DA KORKUTAN KAZA, 1 YARALI!
MAĞUSA'DA KORKUTAN KAZA, 1 YARALI!

MAĞUSA'DA KORKUTAN KAZA, 1 YARALI!

Ortalığı birbirine kattı!

A+A-

Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde dün saat 01.30 sıralarında yönetimindeki araç ile dikkatsiz bir şekilde anayola çıkan sürücünün hatasına, alkollü ve süratli vaziyette cadde üzerinde  aracı ile seyretmekte olan sürücünün hatası eklenince cadde tam anlamı ile savaş alanına döndü. 

Polisten alınan bilgiye göre saat 01.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası, Abdolhessein Mohammad Taghı isimli sürücünün, yönetimindeki ND 995 plakalı araç ile tali yoldan dikkatsiz bir şekilde İsmet İnönü Bulvarına çıkması ve o esnada cadde üzerinde seyreden Mortazavl Asl yönetimindeki NG 601 plakalı aracın önünü tıkaması sonucunda meydana geldi. 

Çarpmanın etkisi ile savrulan NG 601 plakalı araç yol kenarında park halinde bulunan Ayşegül Dinleyici’ye ait LC 629 plakalı araca çarptı. LC 929 plakalı araçta çarpmanın etkisi ile savrularak yine park halinde bulunan Ersin Özçelik’e ait FF 558 plakalı araca çarptı. ND 995 plakalı Abdolhessein Mohammad Taghı yönetimindeki araç ise “Maça Kuaför” isimli işyerinin ön kısmına savruldu.

Bir kişi yaralandı

Görenleri dehşete düşüren kaza sonucunda araçta yolcu olarak bulunan Soheil Ahmad  hafif şekilde yaralanarak olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastane yetkililerinden Ahmad’ın yapılan tedavisine müteakip taburcu edildiği öğrenildi. 

Öte yandan, Mortazavl Asl isimli sürücünün olay esnasında 211 promil alkol etkisi altında bulunduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.