1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA'DA POLİS KOVALAMACASI!
MAĞUSA'DA POLİS KOVALAMACASI!

MAĞUSA'DA POLİS KOVALAMACASI!

Trafik polislerinin şüphesini çekti…

A+A-

Mağusa’da trafikte şüpheli görülen ve trafik ekipleri tarafından durdurulan kiralık araçta uyuşturucu çıktı.

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da dün sabahın erken saatlerinde görevli trafik ekipleri tarafından şüpheli görülen ve durdurulmak istenen MC 132 Z plakalı kiralık aracın kaçmasıyla birlikte yaşanan kovalamaca sonucunda trafik ekipleri tarafından durdurulan araçta içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 6 adet sarma sigara izmariti ve 1 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Mesele ile ilgili olarak ise Mustafa Kurucu, Gökhan Doğan ve Ziya Burçin Erbay tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Kurucu, Doğan ve Erbay aleyhine 2’şer günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Trafik polislerinin şüphesini çekti…

Meselenin tahkikat memuru Hasan Selvili, 24 Mayıs tarihinde sabah saat 03:30 raddelerinde trafik ekiplerinin görev yaptıkları esnada şüpheli gördükleri MC 132 Z plakalı aracı durdurmak istemeleri üzerine söz konusu aracın kaçarak uzaklaştığını söyledi. Söz konusu aracın daha sonra tespit edilip durdurulduğunu belirten Selvili, araçta yapılan kontrolde söz konusu aracın sürücüsünün zanlı Mustafa Kurucu olduğu, zanlı Gökhan Doğan’ın ise araçta yolcu olarak bulunduğu ve zanlı Kurucu’nun ehliyeti bulunmadığının tespit edildiğini açıkladı. Selvili, aracın çeşitli yerlerinde ise içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan sarma sigara izmaritlerinin tespit edilmesi üzerine konu aracın Mağusa Polis Müdürlüğü’ne getirildiğini belirterek konuyla ilgili Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildiğini ifade etti. Narkotik ekiplerinin söz konusu araçta yaptığı aramada içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan 6 adet sarma sigara izmaritleri ile 1 gr uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıklayan Selvili, zanlı Kurucu ile Doğan’ın tutuklandığını belirtti. Selvili, mesele ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Kurucu ve Doğan’ın söz konusu aracın zanlı Ziya Burçin Erbay tarafından kiralandığını ve kaçma esnasında da zanlı Erbay’ın araçta olduğu ancak daha sonra eve gittiğini beyan etmeleri üzerine zanlı Erbay da  tespit edilip tutuklandığını açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Selvili, her 3 zanlının 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…


Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Mustafa Kurucu, Gökhan Doğan ve Ziya Burçin Erbay’ın tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.