1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA’DA ŞOK BASKIN
MAĞUSA’DA ŞOK BASKIN

MAĞUSA’DA ŞOK BASKIN

Mağusa’da şok baskın

A+A-

Pastane ve bir tıra gerçekleştirilen operasyonda bin adet Extacy, 294 adet cinsel gücü artırıcı jel ile 100 gram kokain ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı

 

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da dün akşam saatlerinde Narkotik Şube ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda uyuşturucu alışverişi yapmak üzere olan 3 kişi kıskıvrak yakalandı.

Operasyonda; bin 58 adet “extacy” türü hap, 294 adet cinsel gücü artırıcı jel ile 100 gram “kokain” türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Narkotik Şube ekipleri, aldığı bir ihbar sonucu Gazimağusa’da bir pastaneye operasyon düzenledi. Ekipler, pastanenin tuvaletine, E.D isimli 42 yaşındaki zanlının, 33 yaşındaki D.G ile 35 yaşındaki M.B isimli zanlıların alması için bırakmış olduğu 959 adet “extacy” türü uyuşturucu hap ile 100 gram “kokain” türü uyuşturucu maddeyi zulalanmış halde buldu.

Operasyon kapsamında E.D isimli zanlının THN 024 plakalı “Kural” isimli tırında da arama gerçekleştiren Narkotik Şube ekipleri, tırın dorsesinde, mermerlerin arasına sıkıştırılmış halde 99 adet extacy türü uyuşturucu içeren hap ile 294 adet cinsel gücü arttırıcı jel ele geçirdi.

Adı edilen tüm zanlılar gözaltına alınarak Gazimağusa Polis Müdürlüğü hücrelerine yerleştirildi. Her 3 zanlı da bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde tutukluluk istemi ile nöbetçi Yargıç huzuruna çıkarılacak.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.