1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA'DA SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI
MAĞUSA'DA SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

MAĞUSA'DA SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

MAĞUSA'DA SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

A+A-

17 yaşındaki sürücü, şehir içinde sürat denemesi yaptığı aracıyla karşı şeride geçti, içerisinde 9 aylık Tuana’nın da bulunduğu otomobile çarptı.

Gazimağusa’da Anıt Çemberi yakınlarında dün gece 2 aracın yüz yüze çarpışması sonrası yol savaş alanına döndü, görenleri şok eden kazada 4 kişi yaralandı.
 
Büyük bir şans eseri can kaybının yaşanmadığı trafik kazasında, yüz yüze çarpışan ve hurdaya dönen araçlardan savrulan parçalar, başka bir araca zarar verdi.
Polisten alınan bilgiye göre kaza, 17 yaşındaki Aykut Kazan isimli sürücünün, yönetimindeki JV 409 plakalı araç ile cadde üzerinde süratli bir şekilde seyrettiği esnada dikkatsizlik sonucu karşı şeride geçmesi ve normal yolunda giden 33 yaşındaki Eylem Erk yönetimindeki LJ 361 plakalı araca çarpması sonucu gerçekleşti.
Çarpışma sonucunda JV 409 plakalı araç gidiş istikametine göre ters dönerek yolun solunda elektrik direğine çarparak dururken, LJ 361 plakalı araçtan fırlayan parçalar Şerife Özdevrim yönetimindeki FP 509 plakalı araca savruldu.

 

Tuana bebeği Allah korudu
Kaza sonucunda araç sürücüleri Aykut Kazan ve Eylem Erk ile LJ 361 plakalı araçta yoldu olarak bulunan  doktor  Şerife Erk ve henüz 9 aylık olan Tuana Erk isimli bir bebek hafif şekilde yaralandı. Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

3 kız olay yerinden kaçtı
Bazı görgü tanıkları kaza sonrasında Aykut Kazan’ın kullandığı JV 409 plakalı araç içerisinden 3 genç kızın koşarak olay yerinden uzaklaştığını iddia etti. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Diyalog
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.