1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAĞUSA’DA TUTUKLAMALAR SÜRÜYOR...
MAĞUSA’DA TUTUKLAMALAR SÜRÜYOR...

MAĞUSA’DA TUTUKLAMALAR SÜRÜYOR...

Mağusa’da 7 Kasım tarihinde kanunsuz topluluk oluşturarak kavga eden Kürt ve Ülkücü öğrenciler gözaltına alınmaya devam ediyor…

A+A-

 

Mağusa’da 7 Kasım tarihinde kanunsuz olarak toplanan ve Mağusa’yı birbirine katan Kürt ve Ülkücü öğrenciler, kamera kayıtları incelendikçe tespit edilip gözaltına alınmaya devam ediyor.

Polis, incelediği kamera kayıtlarından “Kanunsuz topluluk”, “Kasti hasar”, “Mülke tecavüz”, “Tecavüzkar alet taşıma”, “Kavga”, “Rahatsızlık” ve “Sulh ve sükunu bozucu hal ve harekette bulunma” suçlarına karıştığını tespit ettiği 2’si Kürt 10’u Ülkücü öğrenci olmak üzere 12 kişiyi daha gözaltına aldı. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan 12 zanlı da teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

KAMERA KAYITLARINDAN TESPİT EDİLDİLER…

Olayın tahkikat memuru Müfettiş Muavini Ömür Dalkıran, 12 zanlının da 7 Kasım tarihinde Mağusa’da meydana gelen kayıtlarından “Kanunsuz topluluk”, “Kasti hasar”, “Mülke tecavüz”, “Tecavüzkar alet taşıma”, “Kavga”, “Rahatsızlık” ve “Sulh ve sükunu bozucu hal ve harekette bulunma” suçlarını işlediklerinin tespit edildiği açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Dalkıran, tüm zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Yeni Düzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.