1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHALLELİ İSYANDA!
MAHALLELİ İSYANDA!

MAHALLELİ İSYANDA!

Ölüme davetiye!

A+A-

Küçük Kaymaklı’da Halil Tüfekçi Sokak’ta bulunan harabe ev tehlike saçıyor. Yıllardır atıl durumda harabe evdeki kuyu ise ölüme davetiye çıkarıyor

Duygu ALAN

Lefkoşa’da Halil Tüfekçi Sokak’ta terk edilmiş ev, kısmen çökmüş durumda, evin halen ayakta duran kısımları ise her an çökmeye hazır.

Harabe ev, bölge sakinleri için büyük tehlike teşkil ediyor. Söz konusu evin yakınındaki evlerde ikamet edenler ve araçlarını bu eve yakın yerlere park etmek zorunda olanlar, Allah’a emanet yaşıyor.

Tamamıyla yıkılmak üzere olan eski evin asfalta dökülen duvar parçaları, ayrıca güzergahı kullanan sürücülerin ve yolcuların yaşamlarını tehdit ediyor.

Harabe görünümündeki evin avlusunda bulunan derin kuyu ise ölüme davet çıkarıyor.

Uzun yıllardır atıl durumda olan evin etrafında ve içerisinde bulunan çöpler ise hem insan sağlığını hem de çevre sağlığını tehdit ediyor.

Bölge halkı tadilat istiyor

Halil Tüfekçi Sokak’ta ikamet eden bazı vatandaşlar, tehlikeli ve görüntü kirliliğine neden olan eski yapının tadil edilmesini istedi.

Söz konusu yapının tehlikeli durumuna dikkat çekti, tamamıyla yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olan atıl durumdaki bu yapının tadil edilmesi ile hem tehlikenin ortadan kalkacağını hem de ekonomiye kazandırılabileceğini dile getirdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.