1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEME AFFETMEDİ
MAHKEME AFFETMEDİ

MAHKEME AFFETMEDİ

Mahkeme affetmedi

A+A-

Tasarruflarında uyuşturucu hap ve Hintkeneviri bulunan Ömer Can Nenni ile Orhan Dağaşan, 3 ay süre ile cezaevine gönderildi

Narkotiğin Girne’de gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen 255 adet extacy türü uyuşturucu hap ve hintkeneviri türü uyuşturucu ile ilgili tutuklanan Ömer Can Nenni ile Orhan Dağaşan dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Narktotik polisi tarafından düzenlenen operasyonun 22 Mart saat saat 19.00 sıralarında gerçekleştirildiği belirtildi. Mahkemeye olayla ilgili bilgileri aktaran polis, zanlıların bir alışveriş merkezi önünde araç içinde polisi fark etmeleri üzerine tasarruflarında bulundurdukları toplam 255 adet uyuşturucu hap ve 10 gram uyuşturucu tozu atarak kaçmaya çalıştıklarını söyledi.

Soruşturmayı yürüten polis, aynı akşam zanlıların Girne’de birlikte kaldıkları evde mahkeme emri ile arama yaptıklarını kaydetti.

Polis, zanlılar Nenni ve Dağaşan’ın birlikte kaldığı evde gerçekleştirilen aramada elbise dolabına gizlenmiş 76 adet değişik renklerde uyuşturucu hap, yarım gram hintkeneviri ve uyuşturucu içiminde kullanılan pet şişeler ele geçirdiklerini belirtti.

340 adet hap getirdiler…

Sabahın erken saatlerine kadar soruşturmanın sürdüğünü ifade eden polis, zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını itiraf ettiklerini kaydetti. Polis, zanlılar Ömer Can Nenni ve Orhan Dağaşan’ın verdiği ifadede uyuşturucu hapları 340 adet olarak ülkeye 19 Mart tarihinde Ercan Havaalanı’ndan ülkeye soktuklarını ayrıca Dağaşan’ın tasarrufunda 3 gram hintkenevirini de beraberinde getirdiği yönünde itirafta bulunduğunu kaydetti. Zanlıların mahkeme kararı ile 2 gündür tutuklu bulunduklarını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlıların teminata bağlanmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 3 ay süre ile cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.