1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEME FARESİ İŞSİZ KALDI
MAHKEME FARESİ İŞSİZ KALDI

MAHKEME FARESİ İŞSİZ KALDI

Mahkeme faresi işsiz kaldı

A+A-

Girne Kaza Mahkemesi’nde çeşitli odalardan az miktarlarda para çaldığı tespit edilen güvenlik görevlisi Uğur İşlek aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

İşinden atılan İşlek, teminata bağlandı.

Devrim DEMİR

Girne’de, uzun bir süredir, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı Girne Kaza Mahkemesi’nde, çeşitli odalardan az miktarlarda ara ara para çaldığı tespit edilen Uğur İşlek aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Alınan tutukluluk süresinde işlediği suçu itiraf eden İşlek, teminat talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı Uğur İşlek’in yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL ve 30 bin TL şahsi kefalet imza ederek serbest yargılanmasına karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Polis memuru Mutafa Özmüezzin,  zanlı Uğur İşlek’in Girne Kaza Mahkemesi’nde meydana gelen “bina açma” ve “sirkat” suçundan tutuklandığını anlattı.

Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Özmüezzin, hırsızlık suçunun 30 Haziran ile 5 Temmuz tarihlerinde meydana geldiğini kaydetti.

Özmüezzin, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.