1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEMEDE NELER OLDU
MAHKEMEDE NELER OLDU

MAHKEMEDE NELER OLDU

Lefkoşa'da önceki akşam Asya Rıdvanoğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili olarak

A+A-

 

 

Lefkoşa’da önceki akşam Asya Rıdvanoğlu’nun ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili olarak gözaltına alman Ali Aziz Zenginses isimli 20 yaşındaki sürücü dün sabah mahkemeye çıkarılarak aleyhinde 3 günlük tutukluluk emri alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Füsun Cemaller’in huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında meselenin tahkikatını yürütmekte olan Lefkoşa Trafik Şubesi’nde görevli polis çavuşu Faris Eserbaş, iddia makamının tanığı olarak yeminli şahadet verip olguları aktardı.

Lefkoşa’da Kermiya bölgesinde Kemal Şemiler Caddesi üzerinde, saat 00.05 sıralarında, 111 miligram alkol tesiri altında, dikkatsiz ve süratli bir şekilde batı istikametine doğru seyreden Ali Aziz Zenginses’in (E-20), yönetimindeki MR 575 plakalı salon araç ile yaya olarak yola çıkan Asya Rıdvanoğlu’na çarptığını söyleyen Faris Eserbaş, kaza sonucu Asya Rıdvaoğlu’nun olay yerinde yaşamım yitirdiğim belirtti.

Ölümle neticelenen trafik kazasıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğine vurgu yapan Eserbaş, bu aşamada zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki meselenin ciddiyetine bulgu yapan Yargıç Füsun Cemaller, polisin talebini yerinde bularak istenen tutukluluk enirim verdi.

 

Kıbrıs


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.