1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEMEDE YERE YIĞILDI!
MAHKEMEDE YERE YIĞILDI!

MAHKEMEDE YERE YIĞILDI!

Satırlı saldırganlar kodeste

A+A-

Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

Devrim DEMİR

Girne’de faaliyet gösteren Retro Bar isimli iş yerine alınmadıkları gerekçesi ile ortalığı bir birine kattıktan sonra kayıplara karışan Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow isimli zanlılar, dün sabah Girne’de tespit edilerek tutuklandı.

Retro Bar isimli iş yerine satırlarla saldıran ve büyük hasar verdikleri tespit edilen zanlıların olay sırasında kullandıkları satırlar henüz bulunmadı.

Polis, iş yeri kamera kayıtlarında zanlılarla birlikte olduğunu tespit ettiği erkek bir şahsın peşinde.

Zanlılar Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow, tutukluluk talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Murat Soytaç, zanlılar aleyhinde yürütülen soruşturmanın yeni olduğunu, olayla bağlantılı bir kişinin daha arandığına vurgu yaparak 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Soytaç ayrıca, salonda rahatsızlanan Melisa Nur Vergow ile ilgili doktor kontrolü emri verdi.

mustafa-gunes.jpg

Vergow salonda yere yığıldı

“Kasti hasar”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Rahatsızlık” suçlarından tutuklanarak dün mahkemeye çıkarılan Melisa Nur Vergow, polisin ifade verdiği esnada salonda baygınlık geçirip yere yığıldı.

Yargıç Murat Soytaç’ın ara vermesi ile zanlıya gerekli müdahale Adli Şube polisleri tarafından yapıldı.

Vergow’un kendi gelmesi ile polis memuru Yalgı Döşenci, ifadesine kaldığı yerden başladı.

 melisa-nur-vergow.jpg

Gerekçeleri bara alınmamaları

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Yalgı Döşenci, zanlılar Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow’un “Kasti hasar”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Rahatsızlık” suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Yalgı Döşenci, olayın Girne’de faaliyet gösteren Retro Bar isimli iş yerinde 30 Temmuz tarihinde saat 00.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi.

Döşenci, zanlıların bara alınmadıkları gerekçesi ile iş yerinde müşterilerin olduğu esnada satırlarla saldırdıklarını önce vitrin camlarını ardından da iş yerine girerek önlerine geleni kırıp döktüklerini kaydetti.

Kayıtlarda tespit edilen 1 kişi aranıyor

Polis memuru Yalgı Döşenci, saldırının yapıldığı esnada zanlılarla birlikte iş yeri kamera kayıtlarında 1 kişinin daha tespit edildiğini ve henüz tutuklanmadığını ifade etti.

Döşenci, saldırganların olay esnasında kullandıkları satırların henüz bulunmadığını belirterek, olayla ilgili zanlıların henüz ifade vermediklerini zanlı Mehmet Cihan Çalışkan’ın satırı çöpe attığı yönünde beyanı olduğunu ifade etti.

Soruşturma çok yönlü devam ediyor

Döşenci, olayın iki gün önce gerçekleştiğini ancak zanlıların henüz yeni tespit edilip tutuklandıklarını belirterek, olayla bağlantılı bir kişinin daha arandığını söyledi.

Polis, soruşturmanın selameti için zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.