1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEMEDEN MERHAMET DİLEDİ
MAHKEMEDEN MERHAMET DİLEDİ

MAHKEMEDEN MERHAMET DİLEDİ

“Çaldıklarımın hepsini geri ödeyeceğim, çok pişmanım”

A+A-

Gazimağusa’da Kıbhas isimli işletme ile Papillion isimli ayakkabı mağazasından nakit para çalan ve son olarak hırsızlık yapmak amacı ile gittiği bir evde suçüstü yakalanan Turgut Kaşıkçı dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlı Turgut Kaşıkçı “çaldıklarımın hepsini geri ödeyeceğim çok pişmanım” diyerek mahkemeden merhamet diledi.

Kıbhas’a 3 kere girdi

Mahkemeye olguları aktaran Gazimağusa Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen zanlının 2014 yılı Mart ayında Kıbhas isimli işletmeye 3 defa girip toplamda 2 bin 420 TL nakit para sirkat ettiğini söyledi.  Zanlının yine Mart ayı içerisinde Papillion isimli ayakkabı mağazasına girerek 100 tl ve 40 Amerikan dolarını sirkat ettiğini aktaran Özbilen zanlının gülseren bölgesinde bir eve girip hızsızlık yapmaya çalıştığı esnada suç üstü yakalandığını söyledi.

 

Öksüz büyüdüm

Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını aktaran Özbilen  K.K.T.C vatandaşı olan zanlının uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti. Yargıç Hasan Dağlı’ nın söz vermesi üzerine konuşan zanlı Turgut Kaşıkçı öksüz büyüdüğünü ve çok pişman olduğunu söyleyerek çaldığım herşeyi iş bulup çalışıp ödeyeceğim dedi.

Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlının 2 bin TL nakdi kefalet yatırması ve zanlı lehinde K.K.T.C vatandaşı muteber 2 kefilin 40’ ar bin TL şahsi kefalet imza etmesi şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.