1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEMELİK OLDULAR
MAHKEMELİK OLDULAR

MAHKEMELİK OLDULAR

Mahkemelik oldular

A+A-

Metehan’da polisi görünce tasarrufundaki iki yarım iki de bütün extacy hapı yere atan Hasan Mesda ve arkadaşının başı derde girdi

Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a araçları ile geçiş yapan iki şahıs üzerlerinde uyuşturucu hap bulunarak gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ithali suçundan gözaltına alınan Hasan Mesda ve Serdar Keskin dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada 4 Eylül saat 23.00 sıralarında, Lefkoşa’da Kermiya Kara Giriş Kapısı’ndan, KKTC’ye araçla geçiş yapan zanlıların kontrol amaçlı durdurulduğu, Hasan Mesda’nın araçtan indiği sırada üzerinde bulunan 2 adet bütün, 2 adet yarım extacy hapı  yere attığı belirtildi. Polis, atılan uyuşturucu hapların emare, zanlıların ise gözaltına alındığını söyledi. Polis, olayın akabinde zanlı Mesda’nın evinde yapılan aramada 2 adet daha hap bulduğunu belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.