1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAHKEMEYE ÇIKARILDI!
MAHKEMEYE ÇIKARILDI!

MAHKEMEYE ÇIKARILDI!

Meriç Koçyiğit, arabasına aldığı otostopçu Nijeryalı kız öğrenciye tecavüz girişimiyle suçlanıyor.

A+A-

ÇIĞLIKLAR DUYULMASA: Bir anda ormanlık alanda saldırıya uğrayan Nijeryalı öğrenci, çığlık atarak yardım istedi. Rast gele bölgede spor amaçlı bulunan iki vatandaş, önce tecavüzü engelledi, ardından da polisi arayarak yardım istedi

EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI: Aracının içerisinde çıplak vaziyette bulunan ve tecavüz girişimiyle suçlanan Meriç Koçyiğit’in, evli ve bir de çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Koçyiğit, 2006 yılından bu yana ülkede çalışma izni ile kalıyor ve bir otelde şoförlük yapıyor

O BANA SALDIRDI: Meriç Koçyiğit: Yağmur yağıyordu yolda görünce arabaya aldım. Bana para ver birlikte olalım teklifinde bulunca kabul etmedim. Arabada bana saldırdı, kollarımı ısırmaya başladı, arabamdan atmaya çalıştım

Devrim DEMİR
Ülkede “otostop çeken öğrencilere tecavüz girişimi” olaylarına bir yenisi daha eklendi.
Meriç Koçyiğit, arabasına aldığı otostopçu Nijeryalı kız öğrenciye tecavüz girişimiyle suçlanıyor. Girne’de yaşanan tecavüz girişimini, bölgede spor yapan ve bağrışmaları duyarak Koçyiğit’e müdahale eden iki vatandaş engelledi. Koçyiğit’i etkisiz hale getiren iki vatandaş, olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından tutuklandı.

Şiddetli darp…
Edinilen bilgiye göre Koçyiğit’in tenha bir yolda durarak genç kızla sevişmek istemesinin ardından, genç kız arabadan çıkarak kaçmaya çalıştı. Koçyiğit C.F.O.’nun saçlarını sökerek yeniden arabaya bindirdi.
Olaya müdahale eden iki vatandaş Meriç Koçyiğit’i aracının içerisinde yarı çıplak vaziyette buldu.

Mahkemeye çıkarıldı, teminatla serbest
Aleyhindeki soruşturma tamamlanan Meriç Koçyiğit, dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, Koçyiğit’in işlediği suçun 4 yıla kadar hapisliği olduğunu söyledi. Asafoğulları zanlının 2006 yılından bu yana ülkede çalışma izinli olarak bulunduğuna dikkati çekerek, ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 3 Bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 Bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi.

 Polis: Saçlarını sökerek kopardı
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Güneş mahkemede verdiği ifadede zanlı Meriç Koçyiğit’in “Cinsel saldırı” ve “Ciddi darp” suçlaması ile gözaltına alındığını anlattı.
Polis memuru Mustafa Güneş, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde saat 19.00 raddelerinde otostop çeken C. F. O’yu, zanlı Meriç Koçyiğit’in KZ 042 plakalı aracına aldığını söyledi.
Güneş, Koçyiğit’in KZ 042 plakalı aracını Girne’de faaliyet gösteren China Bazaar isimli iş yerinin karşısında bulunan toprak yola çekerek, C. F. O ile birlikte olmak istemesi üzerine genç kızın araçtan inerek kaçmaya çalıştığını belirtti.
Zanlı Meriç Koçyiğit’in,  O’nun araçtan kaçması üzerine saçlarından sürükleyerek zorla aracına bindirdiğini ifade eden polis, genç kızın saçlarını sökerek kopardığını kaydetti.

Suçlamaları kabul etmedi
Soruşturmayı yürüten polis memuru Mustafa Güneş, Meriç Koçyiğit’in aleyhine getirilen suçlamaları kabul etmediğini söyledi.
Zanlının 2006 yılından bu yana ülkede olduğunu ve Girne Merit Park Hotel’de şoförlük yaptığını, evli ve bir çocuk babası olduğunu kaydetti. Güneş, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

“Arabamdan atmaya çalıştım”
Mahkemede kendini avukatsız olarak savunan Meriç Koçyiğit ise suçlamaları ret ederek, “Yağmur yağıyordu yolda görünce arabaya aldım. Bana para ver birlikte olalım teklifinde bulunca kabul etmedim. Arabada bana saldırdı, kollarımı ısırmaya başladı, arabamdan atmaya çalıştım” diyerek kendini savundu.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.