1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAKAM ARACI ZARAR GÖRDÜ!
MAKAM ARACI ZARAR GÖRDÜ!

MAKAM ARACI ZARAR GÖRDÜ!

MAKAM ARACI ZARAR GÖRDÜ!

A+A-

Okaliptüs ağacının büyük bir dalı Milli Eğitim Bakanı’nın 009 plakalı makam aracı ve RHA 1690 plakalı resmi hizmet aracının üzerine devrildi.

Başkent Lefkoşa’da Milli Eğitim Bakanlığı otoparkında dün akşam saatlerinde bir okaliptüs ağacının büyük bir dalı koparak iki aracın üzerine düştü.  Olay sonrasında şans eseri herhangi bir yaralanma olmadı.
Edinilen bilgilere göre, dün saat 18.10 sıralarında Milli Eğitim Bakanlığı otoparkında meydana gelen olayda,  okaliptüs ağacının büyük bir dalı gövdesinden ayrıldı ve koparak park halindeki Milli Eğitim Bakanı’nın 009 plakalı makam aracı ile RHA 1690 plakalı resmi hizmet aracının üzerine devrildi. Park halindeki otomobillerde hasar meydana geldi. Elektik telleri zarar gördü.
Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekipleri olay yerine gelerek araçların üzerindeki dalı parçalayarak kaldırdı. Olay yerine çağrılan Kıb-Tek ekipleri de kopan tellerin onarımı için çalışma başlattı.
Öte yandan olay yerinde bulunan vatandaşlar, Orman Dairesi’nden bölgede bulunan ağaçların düzenli olarak budanmasını istedi. Daha önce de benzeri olayların yaşandığına dikkat çeken bölge sakinleri, yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini kaydetti.

Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.