1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “MAKSATLI YAYINLARI ESEFLE KINIYORUM”
“MAKSATLI YAYINLARI ESEFLE KINIYORUM”

“MAKSATLI YAYINLARI ESEFLE KINIYORUM”

''Seçimden sonraki ilk mesai gününde bazı kesimlerin bilerek ve isteyerek benim hakkımda gerçek dışı iddialar..''

A+A-

 

Girne Belediyesi’nin yeni başkanı Nidai Güngördü, kendisiyle ilgili bir takım iddialar ortaya atıldığını kaydederek, bunların kendisini huzursuz ettiğini söyledi. “29 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimler sonucunda Girne’de sizlerin güçlü desteğiyle belediye başkanlığına seçilmiş bulunuyorum. Bu güçlü destek için tüm Girnelilere teşekkür ederim. Seçimden sonraki ilk mesai gününde bazı kesimlerin bilerek ve isteyerek benim hakkımda gerçek dışı iddialarda bulunmaya başlaması dikkatime getirildi.

“GİRNE’YE HİZMET ETMEKTEN BAŞKA AMACIM YOK”
Özellikle belediye içerisindeki çalışanlar arasında huzursuzluk yaratmaya yönelik iş barışını tehdit edici şekilde söylem ve davranışların ortaya atılması beni huzursuz etmektedir” diyen Güngördü, Girne’ye hizmet için aday olduğunu ve belediye başkanlığı süresincede Girne’ye hizmet etmekten başka hiç bir amacı bulunmadığını ifade etti.

“BENİMLE ÇALIŞMAK İSTEYENE KAPIM AÇIK…”
Kendisiyle çalışmak isteyen herkese kapısının ve gönlünün açık olduğunu belirten Güngördü sözlerini şöyle sürdürdü:“Bu nedenle belediye çalışanları arasında çıkarılmak istenen huzursuzluk tamamen suni ve art niyetli birkaç kişinin söyleminden öteye gidemez.

Ayrıca seçim propaganda süresinin sona ermesine birkaç saat kala seçmenleri yanıltmaya yönelik yapılan ve internet sayfalarına düşen asparagas haberler ve bu haberleri yapanları esefle kınıyoruz.Öte yandan seçim propaganda süresince vadettiğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için seçim kurulundan alacağımız mazbatamızdan sonra çalışmalarımızı programlayarak, en önemlisi ortak akılla ve öncelikleri doğru tespit ederek şeffaf, katılımcı ve demokratik bir anlayışla işbaşı yapmak için sabırsızlanıyorum.Bana oy veren veya vermeyen tüm Girnelilere teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.