1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAL ARABADAN ÇIKTI
MAL ARABADAN ÇIKTI

MAL ARABADAN ÇIKTI

Mal arabadan çıktı

A+A-

 

Beyarmudu Kara giriş Kapısı’ndan KKTC’ye 6 gr ağırlığında uyuşturucu madde ithal eden Derviş Seyhun Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Seyhun, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Arabasında 6 gr uyuşturucu bulundu...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 22 Ağustos tarihinde alınan bir bilgide zanlı Derviş Seyhun’un Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne geçerek KKTC’ye uyuşturucu madde getireceğinin öğrenildiğini belirtti. Ayni gün zanlı Derviş Seyhun’un Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye geçerken JU 619 plakalı aracı ile tespit edildiğini belirten Kavaz, arabada yapılan aramada 6 gr uyuşturucu madde ile evinde yapılan aramada üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

3 gün tutuklu kalacak...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Derviş Seyhun’un tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 

YeniBakışGazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.