1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAL SAHİBİ DE ÇARESİZ
MAL SAHİBİ DE ÇARESİZ

MAL SAHİBİ DE ÇARESİZ

Başkent Lefkoşa’nın en işlek semtlerinden olan

A+A-

 

Lemar yolunda, elektrik borcu ödenmeyen, bakımsızlık nedeniyle parçalanan ve bir kısmı kopan reklam tabelası çevre kirliliği yaratıyor.

Başkent Lefkoşa’nın en işlek semtlerinden olan Hasan Tahsin Caddesindeki bir apartmanın damındaki reklam tabelası yarattığı çevre kirliliği nedeniyle bölge sakinlerinin tepkisini topluyor.

Bakımsızlık nedeniyle parçalanan ve bir kısmı kopan tabela hakkında görüşüne başvurulan bina sahibi olan Behiç Çobanoğulları isimli vatandaş, ortaya çıkan durumdan kendisinin de rahatsız olduğunu belirtiyor.

“Tabelanın elektrik borcunu ödemediler”

Reklam tabelasının sahibi olan firma ile ihtilaflı olduklarını ve bu firmanın kendilerine elektrik kullanımından dolayı borçlu olduğunu iddia eden Çobanoğulları, “İlgili firma ve reklam ajansıyla defa defa görüşmeme rağmen ne tabeladan doğan elektrik borcunu ödemeye yanaşıyorlar ne de tabelanın yarattığı çevre kirliliğini önlemeye yönelik bir adım atıyorlar” dedi.

“Bir yıl ödediler ikinci yıl ödemediler”

Söz konusu reklam tabelasının apartmanın damına montelenmesi için ilgili firmayla iki yıllık sözleşme imzaladıklarını anlatan Çobanoğulları, “ilk yıl tabeladan doğan elektrik faturasını tarafıma düzenli olarak ödediler.

Yalnız ikinci yıl herhangi bir ödeme yapmadılar. 800 TL’lik bir elektrik borcu kaldı. Bu rakam bugün fazileriyle birlikte bin 200 liraya çıktı. Buradan ilgili firmaya sizin aracılığınızla sesleniyorum, benim mağduriyetimi giderin, çevre kirliliği yaratan tabelanızı da sökün. Bu durumdan ben de rahatsızım. Gerekirse hakkımı aramak için hukuk yoluna başvuracağım” ifadelerini kullandı.

 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.