1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MANAVOĞLU OLAYI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTI!
MANAVOĞLU OLAYI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTI!

MANAVOĞLU OLAYI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTI!

Polisin üzerine sürdü, kaçtı, kaza yaptı!

A+A-

Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu’nun oğlu Aziz Ataoğlu’nun aracını polisin üzerine sürüp kaçtıktan sonra, trafik kazası yapmasıyla sonuçlanan olayı Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’nun örtbas etmeye çalıştığı belirtildi.

Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’nun oğlu Aziz Ataoğlu, geçen hafta sonu Lefkoşa’daki Surlariçi bölgesindeki bir eğlence mekanından çıkışında Alkol  kontrolü yapan polis ekiplerinin “Dur” çağrısına uymayıp aracını polisin üzerine sürerek bölgeden uzaklaştı. 

Kaza yaptı

Olayın hemen ardından Yenişehir trafik ışıklarında kırmızı ışık ihlali yapan Aziz Azizoğlu karşı yönden gelen araca çarptı. Olayın hemen ardından devreye giren Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve bazı DP’li yetkililer ve Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’nun, Aziz Aataoğlu aleyhine polisin üzerine araç sürme  ve alkol suçundan işlem yapılmasını engelledi.

Sadece kırmızı ışık ihlalinden dava okundu

 Polis baskı karşısında Ataoğlu’na sadece kırmızı ışık ihlalinden dava okuyabildi. 

Haber çıkınca örtbas edemediler

Bu arada,  olayı tamamen  örtbas etmeye çalışan Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve  Süleyman Manavoğlu’nun bu girişimi haberin Yeni Bakış’ta yayınlanması nedeniyle gerçekleşemedi. 

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.