1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MANCINI'DEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI
MANCINI'DEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

MANCINI'DEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Mancini, konuşmasında Galatasaray ile Şampiyonlar Lig'indeki hedeflerinden ve Fatih Terim'den bahsetti.

A+A-

Galatasaray'ın İtalyan teknik adamı Roberto Mancini, UEFA.com'a konuştu. Mancini, konuşmasında Galatasaray ile Şampiyonlar Lig'indeki hedeflerinden ve Fatih Terim'den bahsetti.

Sarı-Kırmızılı takım için Şampiyonlar Ligi hedefini, "Şampiyonlar Ligi'nde etki bırakmak istiyoruz" diye açıklayan İtalyan teknik adam, Galatasaray'ın iyi ve potansiyeli olan bir takım olduğunu vurguladı. Bulundukları grubun hakkında Mancini şu yorumu yaptı:

"Şampiyonlar Ligi'nde asla kolay yoktur ve bizim grup gerçekten zor. Ancak bu gruptan çıkıp ilerleyebiliriz."

Gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren Roberto Mancini, "Hala gruptan çıkıp son 16'ya kalacağımıza inanıyorum. Umuyorum ki Real Madrid karşısında iyi bir skor alacağız. Sonra her şey Juventus ile sahamızda oynayacağımız maça kalacak. Futbolda bir laf vardır 'asla asla deme'" şeklinde konuştu.

"FATİH TERİM BURADA GERÇEKTEN BİR EFSANE"

Sözlerine Fatih Terim hakkında ki düşünceleri ile devam eden İtalyan teknik adam , "Fatih Terim burada gerçekten bir efsane. Ben de kendisine son derece saygı duyuyorum. Bence Avrupa'daki en iyi teknik adamlardan biri. Herkes biliyor ki futbol öyle bir iş ki kimsenin işi güvende değil. Ben Fatih Terim'e yeni görevinde ve Türk Milli Takımı'nda başarılar diliyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.