1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MANCINI'YE TAKSİCİ ŞOKU
MANCINI'YE TAKSİCİ ŞOKU

MANCINI'YE TAKSİCİ ŞOKU

İtalyan hoca, Nişantaşı’ndan, İstinyepark’a gitmek için çile çekti. Bir taksici ''Sen önce...''

A+A-

İtalyan hoca, Nişantaşı’ndan, İstinyepark’a gitmek için çile çekti. Bir taksici, “Sen önce Kopenhag’ı yen!” diye takıldı, diğeri, “Bu saatte Terim’i bile götürmem” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini önceki akşam Nişantaşı’nda trafik saatine denk gelince binecek taksi bulamadı.  Dünyaca ünlü İtalyan hoca önceki gün bir sergiyi gezmek için Nişantaşı’ndaydı. Taksiye binmek isteyen Mancini aradığını bulamadı.Yoğun trafik yüzünden yolcu almak istemeyen taksicilere denk gelen ve yaklaşık 20 dakika bekleyen sarı-kırmızılı teknik adam, bazı taksicilerin “Sen önce Kopenhag’ı yen sonra taksiye alalım!” esprisine de maruz kaldı.

mancini-001.jpeg

Bir taksici ise “Bu saatte (Cuma 18.00) Nişantaşı’ndan, İstinye Park’a mı gidilir? Boşuna bekliyor. Çok para verse de hiçbir taksici götürmez” dedi. Üçüncü taksicinin, “Bu saatte Fatih Terim gelse bile götürmem” şeklindeki sözleri ise buz gibi bir hava estirdi.  4. taksici, “Kimse götürmez, beklemesin” derken, 5. taksici, Mancini’nin yüzünü güldürdü. Arabasını teslim edeceği için İstinye Park bölgesine gideceğini söyleyen taksici, aracına aldığı İtalyan hocanın yaklaşık yarım saatlik bekleyişine son
verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.