1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MANGAL KEYFİ YAPMAK İSTERKEN FECİ OLAY YAŞANDI!
MANGAL KEYFİ YAPMAK İSTERKEN FECİ OLAY YAŞANDI!

MANGAL KEYFİ YAPMAK İSTERKEN FECİ OLAY YAŞANDI!

Mangal yapma isteği... Nasıl oldu;

A+A-

Gelincik köyünde bezinle mangal yakma isteği, bir binanın yanarak  kullanılmaz hale gelmesine neden oldu. Halit Gökkaya’ya ait ancak Mustafa Dilmaç’ın kirasında bulunan binada dün yangın çıktı.

Mustafa Dilmaç’ın, “Dilmaç Yapı Market Hırdavat Dükkanı”nın yan binasında çıkan yangın, bölge halkına korku dolu anlar yaşattı. Yangın saat 15.30 sıralarında çıktı. Mustafa Dilmaç’ın kullanımında bulunan binada M.N. isimli kişi, mangalı yakmaya çalışırken, benzin dökünce aniden etraf alev aldı.

Alevlerin ani bir şekilde büyümesiyle bina içerisinde bulunan iki buzdolabı, bir televizyon, bir su sebili, bir langırt, bir bilardo masası, mutfak dolapları, gazocağı, odun sobası ve muhtelif mutfak eşyaları ve bina kullanılmaz hale geldi.

Yangının, yan binada bulunan hırdavat dükkânına sıçramaması, olası daha büyük bir olayın yaşanmasını önledi. Yangına tanık olanlar, yan binada tiner boya bulunduğunu belirterek, “İyi ki yangın buraya sıçramadı, böylece facianın eşiğinden dönüldü” dedi.

Yangına ilk müdahaleyi bölge halkı yaparken, Yeşilköy’de bulunan İskele İtfaiye Şubesi’nden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle, yangın daha fazla büyümeden ve de yan binada bulunan hırdavat dükkânına sıçramadan söndürüldü.

Yangında yaklaşık olarak 10 bin Türk Lirası zarar meydana geldi.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.