1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MARAŞLI AİLESİNİN ACI KADERİ!
MARAŞLI AİLESİNİN ACI KADERİ!

MARAŞLI AİLESİNİN ACI KADERİ!

Aynı saatte, aynı yerde....

A+A-

Serdarlı Geçitkale arasında dün gece iki arabanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Görneç eski muhtarı Hasan Maraşlı yaşamını yitirdi. Kazada iki kişi de yaralandı 

 

Hasan Düzgün

Serdarlı-Geçitkale arasında, dün gece Atıf Sunar’ın kullandığı JZ 139 plakalı arabanın sürücüsünün kontrolünü kaybederek yolun sağına geçmesi sonucu Hasan Maraşlı’nın kullandığı  EF 528 plakalı arabayla çarpıştı.

Görneç eski muhtarı 60 yaşındaki Hasan Maraşlı kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Kazaya neden olan JZ plakalı araç sürücüsü Atıf Sunar (E-38), tutuklanırken arabada yolcu olarak bulunan İbrahim Çevik (E-57) ve Eyüp Yegin (E-24) kazayı yaralı olarak atlattı. Yaralılar Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

kaza-4-001.jpg

Polis açıklaması

Polisten yapılan açıklama söyle:

“Dün gece saat 19:30 sıralarında, Ercan -İskele Anayolu üzerinde Serdarlı -Geçitkale arasında, Atıf Sunar (E-38), yönetimindeki JZ 139 plakalı salon araç ile İskele istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametinden gelmekte olan Görneç köyünde sakin Hasan Maraşlı (E-60) yönetimindeki EF 528 plakalı salon araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu EF 528 plakalı araç sürücüsü Hasan Maraşlı olay yerinde yaşamını yitirirken, kazada yaralanan JZ 139 plakalı araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Çevik (E-57) ve Eyüp Yegin (E-24) LDH’ne kaldırılarak tedavileri halen sürüyor. JZ 139 plakalı araç sürücüsü Atıf Sunar tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir”

 

8 ay önce aynı saatte

Maraşlı ailesi 8 ay içinde ikinci kez aynı acıyı yaşadı.

Geçen yıl 31 Ağustos’da (bayram gecesi) Serdarlı-Görneç Anayolu’nda  saat 19.30 sıralarında  (amcası ile aynı saatte) 29 yaşındaki Hasan Maraşlı, kullandığı arabanın direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapmış ve yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Havadis

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.