1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MARATONA HAZIRLIK
MARATONA HAZIRLIK

MARATONA HAZIRLIK

UBP ve DP-UG’nin LTB ortak adayı Hasan Sertoğlu, seçimde izlenecek yol haritası hakkında Denktaş’la görüş alışverişinde bulundu

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Demokrat Parti Ulusal Güçler’in (DP-UG) ortak Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Hasan Sertoğlu,  DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş’ı ziyaret etti.

DP-UG’den verilen bilgiye göre, ziyarette, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Lefkoşa İlçe Başkanı Ozan Beysan ve Gençlik Örgütü Genel Başkanı Çağrı Anıl da hazır bulundu.

Serdar Denktaş, 29 Haziran 2014 Yerel Seçim startını vermeden önce, izlenecek yol haritası hakkında görüş alış verişinde bulunmak, güçlü belediye anlayışı ile Lefkoşa ve Lefkoşalı’yı hak ettiği noktaya taşımak ve Lefkoşa’da büyük projelere imza atmak adına Sertoğlu’nun ziyaretinin önemli olduğunu kaydetti.

Şu anda parti teşkilatının ülke genelinde seçim maratonunu hızlandırdığını dile getiren Denktaş, ortak hazırlanan projeleri kamuoyu ile paylaşarak, halkın da desteği ile Lefkoşa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Denktaş, “29 Haziran Yerel Seçimlerinde LTB Başkan adayımız olan Hasan Sertoğlu ile tüm konuları görüşecek ve süratle de çalışmalarımızı başlatacağız. İnşallah Lefkoşa hakikaten dirayetli ve var olan sorunların üzerinden gelebilecek, Lefkoşa’ya da yeni bir çehre kazandırabilecek bir aday ile seçimlere girmiş olacak. Hayırlısı olsun, hepimize başarılar diliyorum” dedi.

Sertoğlu: Birlikte yürüyeceğiz

Hasan Sertoğlu da, kendisine gösterilen güvenden dolayı başta DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş’a, parti örgütüne ve tabanına teşekkür etti.

“Birlikte bu yola çıktık, birlikte yürüyeceğiz. Yolun sonunda da halkımız ile hep birlikte sevineceğimize eminim” diyen Sertoğlu, “Tabii ki seçim kazanmak ile Lefkoşa’nın sorunları bitmeyecek. Lefkoşa’nın o kadar çok problemleri ve derdi var ki, ben hep birlikte, omuz omuza bunların da üstesinden geleceğimizden eminim. Çünkü Lefkoşa’nın sorunlarını ve nasıl çözüme ulaşacağını biliyoruz. Zaten, kendimize güvendiğimiz için aday olduk” şeklinde konuştu.

Hasan Sertoğlu konuşmasını “Lefkoşalı takdir eder ve bize oy verirse Lefkoşa için güzel günler çok yakında gelecek” diyerek tamamladı.

 

Sapsızoğlu ve Topaloğlu resmen aday

Öte yandan,  Demokrat Parti Ulusal Güçler, 2 belediye başkan adayını daha belirledi.

DP Ulusal Güçler tarafından yapılan açıklamada, Vadili Belediye Başkan adayı olarak Şahin Sapsızoğlu, Paşaköy Belediye Başkan adayı olarak da Hasan Nihat Topaloğlu’nun belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada geri kalan adayların ilerleyen günlerde belirlenerek duyuracağı da ifade edildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.