1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MARKETE GİRENLER KAYIP…
MARKETE GİRENLER KAYIP…

MARKETE GİRENLER KAYIP…

MARKETE GİRENLER KAYIP…

A+A-

 Mağusa’da önceki gün Palm Beach bölgesinde faaliyet gösteren “Laguna Market” isimli iş yerine girilerek toplam 512 paket sigara ile puro, 500 TL bozuk para, 6 şişe içki, 18 paket sakız ve 52 adet kalem pil çalındı. Mesele ile ilgili olarak tahkikat başlatan polis, kamera kayıtlarından Murat Şengül ile İlkay Dural isimli kişilerin konu markete girdiğini tespit etti.

Zanlı Murat Şengül ile İlkay Dural, polis tarafından aranırken, mesele ile bağlantısı olduğu düşünülen zanlı Mehmet Bayram ve Müzeyyen Önen tutuklandı. “Dükkan açma”, “Sirkat” ve “Kasti hasar” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Bayram ile Önen, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

muzeyyen-onen.jpg

Markete girenler kayıp…

Meselenin tahkikat memuru Hasan Karagil, 12 Şubat tarihinde alınan bir bilgide Palm Beach bölgesinde faaliyet gösteren “Laguna Market” isimli iş yerinde hırsızlık olayının meydana geldiğini öğrendiklerini söyledi. Konu iş yerine gidilerek inceleme yapıldığını belirten Karagil, marketin ana giriş kapısı üzerinde bulunan asma kilidin kasten ve kanunsuz olarak kırılarak içeriye girildiğinin tespit edildiğini anlattı.

İçeriden toplam 512 paket muhtelif markalarda sigara ile puro, 500 TL bozuk para ve 6 şişe içki çalındığının tespit edildiğini belirten Karagil, konu işyerine ait kamera kayıtlarında yapılan incelemede şuan aranan Murat Şengül ile İlkay Dural’ın konu markete girdiğinin tespit edildiğini açıkladı. Ayni gün, Murat Şengül’ün evine gidildiğini söyleyen Karagil, evde zanlı Mehmet Bayram ile Müzeyyen Önen’in tespit edildiğini belirtti.

mehmet-bayram.jpg

Karagil, zanlı Bayram’ın kullanımındaki  MU 526 plakalı araçta yapılan aramada bagaj kısmında 284 paket sigara ile 51 paket puro bulunduğunu belirterek, Murat Şengül’e ait evde yapılan aramada ise 3 paket boş sigara, 3 paket yarım sigara, 5 paket kullanılmamış sigara, 18 paket sakız, 6 paket prezervatif, 4 paket sigara filtresi ve 52 adet kalem pil, 4 şişe içki ile zanlı Önen’in çantasında da 4 paket sigara bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Karagil, Murat Şengül ile İlkay Dural’ın arandığını açıkladı. Karagil, zanlı Bayram ile Önen’in tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

sirkat.jpg

3 gün tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Mehmet Bayram ile İlkay Dural’ın tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.