1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MARKETTEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN YAKAYI ELE VERDİ!
MARKETTEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN YAKAYI ELE VERDİ!

MARKETTEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN YAKAYI ELE VERDİ!

Çakır'ın cezası belli oldu;

A+A-

 

Market hırsızına bir yıl hapis

Lefkoşa’da hırsızlık için girdiği marketten çıkmak üzereyken yakalanan sanık Aykut Çakır, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanarak hapse mahkûm edildi.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan mahkeme heyeti, sanık hakkındaki kararını açıkladı.

Oybirliğiyle verilen kararı okuyan Başkan Ömer Güran, 24 Şubat 2013 tarihinde saat 01.30 sıralarında, Özel Güvenlik Şirketi görevlisinin ihbarının ardından olay yerine giden polisler tarafından, Atatürk Caddesi’nde Mustafa Köksal’a ait isimsiz marketten sanık Çakır ve bir başka sanığın, dışarı çıkmak üzereyken yakalandığını söyledi.

Benzer suçlar işledi

Güran, sanıkların tasarrufunda 42 paket muhtelif markalarda sigara ve toplam 185,5 TL nakit para bulunarak emare alındığını belirterek, sanık Bilal Dulkadir’in teminatla serbest kaldığını, ancak yargılanmaktan kaçtığını ve yurt dışına gittiğini söyledi.

Güran, “Dükkân açma”, “Hırsızlık” ve “Kasti hasar” davalarından sanığı suçlu bulup mahkûm ettiklerini ifade ederek, sanığı, daha önceden de benzer suç işlediğini de göz önünde bulundurarak oybirliğiyle 1 yıl hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.

 

Haberal Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.