1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. "MASAL GÜNLERİ"
"MASAL GÜNLERİ"

"MASAL GÜNLERİ"

“VI.Masal Günleri ” ve “VII. Minik Eller Seramik Etkinliği” cumartesi günü

A+A-

Kültür Dairesi’nin her yıl geleneksel olarak Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ve bu yıl 6.’sı düzenlenen “C” etkinliğinin beşinci periyodu ve  “VII. Minik Eller Seramik Etkinliği” cumartesi günü yapılıyor.

Kültür Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kültür Dairesi Güzel Sanatlar Memuru Resim-Seramik Sanatçısı Bedia Kale yönetiminde gerçekleştirilecek “VII. Minik Eller Seramik Etkinliği” 10.00-11.00 saatleri arasında Lefkoşa’daki Milli Kütüphane’nin bahçesinde yer alacak.

Çocukların farklı sanat dallarına olan ilgilerini artırmayı amaçlayan etkinlikte çocuklar, seramik çamuruna şekil verecekler.

Seramik etkinliğinin ardından başlayacak “Masal Günleri” etkinliği ise saat 11.00’de Milli Kütüphane’nin Çocuk Bölümü’nde yer alacak. Sahne sanatları alanında uzman Suzan Polat’ın aktif masal anlatımı yapacağı etkinlik çocukları kitapla buluşturarak, çocukların yaşamında kütüphanenin aktif bir rol almasını sağlamayı hedefliyor.

Ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilecek olan her iki etkinliğe de arzu eden tüm okul öncesi, ana okul ve ilkokul çağındaki çocuklar velileri ile birlikte katılabilecek.

Masal Günleri etkinliğinin son günü olan 14 Haziran 2014 tarihinde ise çocukların “VI. Masal Günleri” süresince yapacağı resimler ve “VII. Minik Eller Seramik Etkinliği” çerçevesinde yapacağı seramikler yine aynı yerde Milli Kütüphane’de sergilenecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.