1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “MASAL GÜNLERİ”NİN İKİNCİ PERİYODU YARIN
“MASAL GÜNLERİ”NİN İKİNCİ PERİYODU YARIN

“MASAL GÜNLERİ”NİN İKİNCİ PERİYODU YARIN

“Masal Günleri”nin ikinci periyodu yarın yapılıyor;

A+A-

 

Kültür Dairesi’nin her yıl Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği ve 7.’si düzenlenen “Masal Günleri”nin ikinci periyodu yarın yapılıyor.

Kültür Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre Masal Günleri etkinliği 11.00-12.00 saatleri arasında Lefkoşa’daki Milli Kütüphane’nin Çocuk Bölümü’nde yer alacak.

Sahne sanatları alanında uzman Suzan Polat’ın aktif masal anlatımı ile başlayacak etkinlik, masal anlatımının çocuklar üzerindeki etkisini ve yaratıcılıklarını pekiştirmek amacıyla Kültür Dairesi personelleri yönetiminde yapılacak resim çalışmasıyla tamamlanacak.

Ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilen Masal Günleri etkinliğine, okul öncesi, ana okul ve ilkokul çağındaki çocuklar velileri ile birlikte katılıyor.

Çocukları kitapla buluşturarak, çocukların yaşamında kütüphanenin aktif bir rol almasını sağlamayı ve farklı sanat dallarına olan ilgilerini artırmayı amaçlayan Masal Günleri etkinliği iki haftada bir Cumartesi günleri düzenleniyor.

Arzu eden tüm ortaokul öncesi yaştaki çocukların velileri ile birlikte katılabileceği VII. Masal Günleri etkinliğinin sonraki periyotları ise 9 Mayıs, 23 Mayıs ve 6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Masal Günleri’nin 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak periyodunda çocuklara resim yerine seramik çalışması yaptırılacak.

Masal Günleri etkinliğinin son günü olan 6 Haziran  Cumartesi günü çocukların “VII. Masal Günleri” süresince yapacağı resimler ve seramik çalışmaları, masal okunmasının ardından sergilenecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.