1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MASMAVİ DENİZİMİZE LAĞIM SULARI!
MASMAVİ DENİZİMİZE LAĞIM SULARI!

MASMAVİ DENİZİMİZE LAĞIM SULARI!

Masmavi denize lağım suları!

A+A-

 

Kanalizasyon atıkları bayram süresince denize aktı Girne Belediyesi’ne ait kanalizasyon şebekesinin, Girne Anfi Tiyatro bölümündeki deşarj borusundan bayram süresince lağım suları denize aktı. Deniz adeta lağım çukuruna döndü.

Haluk Doğandor

Kanalizasyon atıkları bayram süresince denize aktı.

Girne Belediyesi’ne ait kanalizasyon şebekesinin, Girne Anfi Tiyatro bölümündeki deşarj borusundan bayram süresince lağım suları denize aktı. Deniz adeta lağım çukuruna döndü.

Kanalizasyom şebekesinde meydana gelen tıkanıklık, bayram süresince lağım sularının denize deşarj olmasına neden oldu. Denizin masmavi suları bayram boyunca adeta renk değiştirdi.

Turistler de kaçtı

Girne Anfi Tiyatro binasının da olduğu bölgede bir de restoranın bulunması, bayramda o bölgeye gelen ziyaretçilerin de bu rezilliği görmesine neden oldu. Bayramda restorana gelen müşterilerin siparişi vermesiyle, denizden gelen ağır kokuyu hissetmesiyle mekandan kaçmaları bir oldu. Bayram dolayısıyla müdahale edilemeyen arızanın bugün giderileceği öğrenildi. Ancak denizin temizlenmesi ve kokunun kaybolması haftalar alacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.