1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. MATEMATİK SORUSUNA EROTİK YANIT
MATEMATİK SORUSUNA EROTİK YANIT

MATEMATİK SORUSUNA EROTİK YANIT

Matematik sorusuna erotik yanıt.....

A+A-

Iowa Üniversitesi'nde matematik dersine giren bir asistan, öğrencilerin ev ödevine ait cevapları göndereyim derken kişisel erotik görüntülerini gönderdi.

Iowa Üniversitesi'nde matematik dersi alan bir grup öğrenci, derse giren asistanın bir matematik soru dizisindeki 76 ve 78'inci soruların yanıtlarını göndermesini bekliyordu. Öğrenciler, asistandan '76 ve 78'inci soruların yanıtları' konulu bir e-posta aldı ancak ekteki dokümanın matematikle alakası yoktu.

'.zip' formatında, sıkıştırılmış dosya olarak gelen eki açan öğrenciler, asistanlarının erkek partneriyle birlikte çekilmiş erotik fotoğraflarıyla karşılaştı. Hatta fotoğrafların bazıları 'gif' formatında hazırlanmış hareketli fotoğraflardı.

Üniversiteden yetkililer olayın ardından bir açıklama yaparak asistanın yanlışlıkla kişisel fotoğraflarını gönderdiğini, bundan pişmanlık duyduğunu ve fotoğrafları alanlardan bunları başkalarıyla paylaşmamalarını ve silmelerini isteyeceklerini söyledi. Ancak öğrenciler çoktan olayı sosyal paylaşım sitelerine taşımış, hatta bazı sitelerde 'Ev yapımı porno' başlığıyla paylaşılmıştı bile...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.