1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAVİDENİZ RAHAT DURMADI
MAVİDENİZ RAHAT DURMADI

MAVİDENİZ RAHAT DURMADI

MAVİDENİZ RAHAT DURMADI

A+A-

Güzelyurt’taki kurşunlama olayından teminata bağlanan İsmail Mavideniz’in, bu kez de Şahin Yıldırım’a şiddet tehdidi ve darp suçu işlediği öne sürüldü.

Kamuoyunun gündemine ismi, geçtiğimiz eylül ayında Güzelyurt’taki “Bling” isimli gece kulübünde gerçekleşen silahlı saldırıyla gelen İsmail Mavideniz’in, bu kez de şiddet tehdidi ve darp suçu işlediği öne sürüldü.
Mavideniz’in önceki gün, Gönyeli’de geçmiş yıllarda kardeşini şikâyet eden ve bu yönde polise ifade veren Şahin Yıldırım’a şiddet tehdidinde bulunduğu öne sürüldü. Mavideniz’in Şahin’i öldürmekle tehdit ettikten sonra darp ettiği ve olayda sonra kaçtığı ileri sürüldü. Kurşunlama olayı ile ilgili üç gün önce teminatla serbest kalan Mavideniz’in şiddet tehdidi ve darp suçlarından arandığı belirtildi.

 

Daha 3 gün önce serbest kalmıştı
Kalkanlı bölgesinde 18 Eylül tarihinde beraberindeki Erdal Küpeli ile içeri alınmamasını bahane ederek, güvenlik görevlilerine kurşun yağdıran İsmail Mavideniz, olaydan sonra kaçmış bir ay sonra polise teslim olmuştu. Mavideniz, Güzelyurt Kaza Mahkemesi’nde “Taammüden adam öldürmeye teşebbüs”, “ Ağır yaralamaya teşebbüs”, “ Kanunsuz ateşli silah”, patlayıcı madde tasarrufu ve kullanma”, Korkutmak amacı ile silah taşıma”, “Meskûn mahalde ateş açma” suçlarından yargılanmak üzere teminata bağlanmıştı. Mavideniz, mahkemenin şart koştuğu 30 bin TL Nakit üç kefil 100’er bin TL kefalet senedi ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.