1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAVİDENİZ ŞİMDİLİK SERBEST!
MAVİDENİZ ŞİMDİLİK SERBEST!

MAVİDENİZ ŞİMDİLİK SERBEST!

Bling Gece Kulübü’nün kurşunlamıştı...

A+A-

Abbas ELMAS

Kalkanlı’da bulunan Bling Gece Kulübü’nün kurşunlanma olayı ile ilgili aranan şahıs ilan edilen ve önceki gün polise giderek teslim olan İsmail Mavideniz, alınan 1 günlük tutukluluk süresinin ardından teminat talebiyle dün yeniden Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Soruşturma tamamlandı
Güzelyurt Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis çavuşu Rifat Ulu mahkemede vermiş olduğu ifadesinde, zanlı İsmail Mavideniz’in 18 Eylül 2014 tarihinde Güzelyurt - Kalkanlı anayolunda meydana gelen “Taammüden adam öldürmeye teşebbüs”, “Ağır yaralamaya teşebbüs”, “Kanunsuz ateşli silah”, “Patlayıcı madde tasarrufu ve kullanma”, “Korkutmak amacı ile silah taşıma”, “Meskun mahalde ateş açma” suçlarıyla ilgili aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını anlattı.
Soruşturma memuru Rifat Ulu, zanlı İsmail Mavideniz’in KKTC vatandaşı olduğunu söyleyerek, ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Rauf Kürşat, huzurunda görüşülen teminat duruşmasında zanlı İsmail Mavideniz’in ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için 30 Bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı 3 kişinin 100’er Bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna İspat-I Vücut yapması şartıyla tutuksuz yargılanmasını emretti. Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiren zanlı İsmail Mavideniz, ileride yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.