1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAVİDENİZ'DEN POLİSLE İLGİLİ TÜYLER ÜRPERTEN İDDİALAR
MAVİDENİZ'DEN POLİSLE İLGİLİ TÜYLER ÜRPERTEN İDDİALAR

MAVİDENİZ'DEN POLİSLE İLGİLİ TÜYLER ÜRPERTEN İDDİALAR

Polisi de içeri atın;

A+A-

 

Güzelyurt Kaza Mahkemesi, silahla adam öldürmeye teşebbüs suçlaması gözaltında olan 8 kişinin tutuklu yargılanmasına karar verdi. Zanlılardan İsmail Mavideniz, kararı duyunca polisle ilgili tüyler ürperten iddialar ortaya attı

HÜCREDE CEP TELEFONU KULLANDIM

Mavideniz: Kaldığım hücrede polis bana cep telefonu temin getirdi. 12 gün boyunca kullandım. Bana cep telefonu getiren polisi de içeri atın


Güzelyurt Otobüs Terminali’nde 8 Eylül’de alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgaya karışan İsmail Mavideniz, Faruk Şimşek, Aziz Bıldırcın, Hasan Kurdaş, Mehmet Aslan, Fuat Yıldırım, Farabi Karataş ve Gürsel Mavideniz aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı.

12 gündür göz altında tutulan zanlılar dün teminat talebiyle Güzelyurt'ta yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Rauf Kürşad, zanlıların ileride davalarında hazır bulunmalarını sağlamak için 1 ayı geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

Adam öldürmeye teşebbüsle suçlanıyorlar

Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Müfettiş Muavini Hasan Gökyay mahkemede verdiği ifadesinde, İsmail Mavideniz, Faruk Şimşek, Aziz Bıldırcın, Hasan Kurdaş, Mehmet Aslan, Fuat Yıldırım, Farabi Karataş ve Gürsel Mavideniz'in  8 Eylül tarihinde Güzelyurt’ta meydana gelen “Adam öldürmeye teşebbüs”, “kanunsuz patlayıcı madde taşıma ve tasarruf” suçlarından gözaltına alındıklarını anlattı.

Müfettiş Muavini Gökyay, 8 Eylül tarihinde saat 19.50 sıralarında Güzelyurt Otobüs Terminali içerisinde silahlı kavga meydana geldiği yönünde ihbar aldıktan sonra olay yerine gittiklerini söyledi.Polis ekiplerinin olay yerine gittiğini belirten Hasan Gökyay,  zanlıların olay yerinden kaçtığını, kavgada ateş edilen silahtan çıkan 2 adet mermi çekirdeği tespit ederek emare olarak aldıklarını kaydetti.

Soruşturma memuru, olay yerinde bulunan kamera kayıtlarındaki görüntülerde terminalin kuzey girişinde İsmail Mavideniz ile birlikte yanında bulunan Faruk Şimşek, Aziz Bıldırcın, Hasan Kurdaş ve Gürsel Mavideniz’i tespit ettiklerini kaydetti.

4 el ateş edildi

Gökyay, görüntülerde Mavideniz ile karşı taraf olan Mehmet Aslan ve Fuat Yıldırım ile yaşanan kavganın ardından 4 el ateş edildiğini, Mehmet Aslan’ın kaçmaya çalışırken sağ kalçasından vurularak yaralandığının tespit edildiğini  söyledi.

Başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten Gökyay,zanlıların yargılanmadan kaçmalarını engellemek için Merkezi Cezaevine gönderilmeleri talebinde bulundu.

"Polis bana cep telefonu verdi"

Yargıcın tutuklu yargılanma kararına öfkelenen Mavideniz salondan çıkarılırken, "Kaldığım hücrede polis bana cep telefonu temin etti. 12 gün boyunca kullandım. Bana cep telefonu temin eden polisi de içeri atın" şeklinde bağırdı.

Polis araştırma başlattı

Edinilen bilgiye göre, zanlı İsmail Mavideniz'in yapmış olduğu iddiaların ardından Güzelyurt Polis Müdürlüğü konu ile ilgili geniş çaplı araştırma başlattığı öğrenildi

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.